Színes Vasárnap Szépségcsomag – Ígérjük, hogy nem változtatjuk át! Megmutatjuk, hogy az Önben rejlő szépséget hogyan emelheti ki, hogyan juttathatja érvényre!

Színes Vasárnap Szépségcsomag – Ígérjük, hogy nem változtatjuk át! Megmutatjuk, hogy az Önben rejlő szépséget hogyan emelheti ki, hogyan juttathatja érvényre!

Helyszín: Art of Life Szépség- és Egészség Szalon 1161 Budapest, Rózsa utca 20.

Időpont: 2017. szeptember 10.

Mitől különleges, egyedülálló ez az ajánlat?

– Széleskörű szolgáltatásokat vehet igénybe egy napon és egy helyszínen belül.

– Professzionális és kedves szakemberek személyre szabott tanácsaival és kezeléseivel lehet gazdagabb.

– Minden figyelem Önre és kéréseire összpontosul – mintha csak modell, vagy színésznő lenne.

Szalainé Balogh Marianna 2016. december elején nyitotta meg exkluzív szalonját.

Azóta, szinte minden új vendéget már visszatérőként köszönthet. Ebben az elegáns, tágas, szalonban öröm dolgozni és ezek szerint vendégeink is nagyon jól érzik magukat a barátságos környezetben.

Egy egész napos szépségcsomagban ötvözzük a színtanácsadást, kozmetikai kezelést, manikűrözést, gél lakkozást, sminkelést és a frizurakialakítást az Art of Life Szépség- és Egészség Szalon magas színvonalú, a legújabb trendeket követő szolgáltatásaival. A Szépségcsomag végén fényképeket készítünk a résztvevőkről, hogy örök emlékként őrizzék ezt a napot.

A vasárnapi szépségprogramot szín-tanácsadással kezdjük.

Ennek során a résztvevők megtudhatják tőlem, mely színek a legelőnyösebbek számukra. A tanácsadás nem csak az öltözékszínekre terjed ki, hanem a legelőnyösebb sminkszínekre és a hajfestésre is. Több évtizedes tapasztalatom alapján mondhatom, hogy aki megtalálja színeit, rátalálhat igazi Önmagára!

Mi az a négy évszak elmélet?

Ahogy az év négy évszakból áll, ugyanúgy az emberek – génjeik által meghatározott, szüleiktől örökölt színeik alapján – négy csoportba oszthatók. Az egyes embertípusok színei kísértetiesen hasonlítanak a négy évszak természet által meghatározott, mindenki által felidézhető színeire. Bármilyen színt hordhatunk, csak azt kell eldönteni, hogy az adott szín hideg vagy meleg, világos vagy sötét, valamint, azt hogy a szín élénk vagy tört árnyalatai a legmegfelelőbbek-e számunkra.  Az önbizalom   növeléséhez nagy segítséget nyújthat a személyre szabott szín-és stílustanácsadás.

 

Anikó tavasz típus, a türkizkék nagyon jól áll neki.

 

 

A szürke, mely hideg árnyalat, nem illik a tavasz típushoz.

 

 

 

 

 

 

 

A tavasz típus színei a tavaszi természet élénk, viruló, tiszta színeire emlékeztetnek. A típus legjellemzőbb színei tiszták, élénkek: nap sárga, világos arany, korall piros, barackrózsaszín, türkiz kék, türkiz zöld, sárgászöld.

A nyár típus színei a tengernek kékes-zöldes színét, az ég kékjét, valamint a nyár virágainak rózsaszínes, lilás, pasztellárnyalatait  idézik. Jellemzőek a visszafogott, világos, lágy tónusok: babarózsaszín, mályva, orgona lila, világoskék, liláskék, víz zöld, világossárga, ezüst, világosszürke.

Az ősz típushoz az őszi erdő, a hulló falevelek aranyló színei illenek. Jellegzetes őszi árnyalatok: mustársárga, arany, narancs, lazac, tégla, rozsdabarna, páva kék, borsó zöld, olajzöld, kivi zöld.

A tél típusnak az erős, tiszta színek, valamint a halvány, jeges árnyalatok állnak jól. Képzeljünk el egy téli tájat, a hóval borított hegyoldalon színes ruhába öltözött síelőkkel! A tél típus erőteljes, élénk színei: citromsárga, piros, élénk lilák, királykék, égszínkék, tiszta zöld. Semleges színek: fekete, fehér, szürke, ezüst.

Miért van mégis 12 típus?

Az egyes évszaktípusok színei elmehetnek a másik három típus színei felé, ez módosítja az egyes évszakokhoz tartozók színeit, így jön létre a 12 színtípus. Az általam használt, elemzési módszert én dolgoztam ki, erről írtam a diplomamunkámat, több mint 20 évvel ezelőtt. http://szintanacsadas.hu/diplomamunkam/

Kérjük, hozza el egy-két ruháját, sálját, bizsuját, valamint a sminkjeit!

A program még érdekesebb lehet, ha minden résztvevő magával hozza egy olyan ruhadarabját, amit nagyon szeret és egy olyat, ami bár divatos, mégsem veszi fel szívesen.  Meglepő lesz a felfedezés, hogy kedvenc ruhadarabunkat azért szeretjük, mert harmonizál saját színeinkkel. Amelyik ruhánk viszont csak lóg a szekrényben, nagy valószínűséggel nem felel meg színtípusunknak. A színelemzés után már gyerekjáték lesz megállapítani a kiegészítőkről és a sminkekről is, hogy jó-e a színük.

A színelemzést követően, Barnák Andrea szépségspecialista-kozmetikus arcdiagnosztikát, otthoni és kozmetikai kezelési tervet állít fel. Csak emlékezzen vissza! Hány alkalommal állt tanácstalanul a kismillió, szinte azonosnak tűnő tégely előtt, anélkül, hogy pontosan tudta volna, mi is lenne Önnek a valóban megfelelő? Most itt a megoldás! Andrea személyre szóló, tápláló krémet készít a Balzsamlabor (100% -ban naturális, színező-, illat és adalékanyagtól mentes, kizárólag növényi összetevőkből álló) termékeiből. Kizárólag natúr kozmetikumokat használ, elhívatott a természetesség megőrzése iránt. Különösen fontosnak tartja a bőrtípusnak megfelelő kezelést. Ezek segítségével a vendégei számára a legmegfelelőbb kezelést tudja nyújtani.

Ezután Szalainé Balogh Marianna, az Art of Life szalon vezetője, mint elektro-kozmetikus kamatoztatja tudását a szépülni vágyók érdekében. Az arcfeszesítést rádiófrekvenciás kezeléssel, Forever Sonya szérummal végzi. A kezelés segítségével a bőr minősége javul, rugalmasabbá válik, a ráncok, aknés hegek pedig csökkennek.

A képen Mariannát láthatjuk a szalonban.

Borbíró Mónika, már befutott sminkesként végezte el a Szín-és stílustanácsadó képzést. Mint gyakorló sminkmester, stylist tippeket ad majd a résztvevőknek arra vonatkozóan, hogy a színtípusuknak megfelelően milyen színeket használjanak sminkelésnél, valamint, hogy arcformájuknak megfelelően, hogyan sminkeljék magukat. Mónika minden hölgynek személyre szabottan elkészít egy nappali sminket. Bemutat apró fortélyokat, technikákat, melyektől a modellek vagy a női lapok sztárjai olyan jól mutatnak.

Ezután hajstílus – meghatározás következik. Somodi Tamara mesterfodrász, hair stylist javaslatot tesz – a hölgyek színtípusba való besorolásának megfelelően – a hozzájuk leginkább illő hajszínekre vonatkozóan. Ajánlatot tesz az arcformájukhoz legjobban álló frizuraformára is. Ebben a programban az átfésülést Aloé First használatával készíti. Tamara tippeket ad a hölgyeknek arra vonatkozóan is, hogy hajtípusuknak megfelelően hogyan ápolják a hajukat.

Nagyon fontos a kéz szépsége, ápoltsága is. Szécsényi Tünde kéz- és lábápoló, műköröm-építő, fontosnak tartja, hogy a hozzá fordulók ne csak szép, de tartós, egészséges körmökkel is rendelkezzenek. Minőségi, Crystal Nails gél lakkal varázsolja újjá a résztvevők körmeit az illető hölgy színtípusának és stílusának megfelelően. Természetesen a köröm színének is illeni kell viselője öltözék- és sminkszínéhez.

A nap végén, Arany Réka fényképész, fotókat készít a Szépségcsomag résztvevőiről. A színes Vasárnapon készült 2-3 képet retusálás után küldi el emailen.

 

Ezt a képeket pár hónappal ezelőtt készítette rólam Réka. Hasonló fotók készülnek majd a program résztvevőiről is.

 

 

 

 

 

 

A program összeállításánál a célunk az volt, hogy különleges, egyedi, minőségi szolgáltatást nyújtsunk a legjobb szakemberek segítségével ebben a gyönyörű szalonban. Szeretnénk, ha a Szépségcsomag résztvevői jól éreznék magukat a szakértőink által teremtett vidám légkörben.

Az eseményre bejelentkezni és időpontot foglalni a +36 30 9484 555 telefonszámon, szeptember 4-ig lehet. A résztvevőket 9 órától óránként várjuk.

http://www.artoflife-szalon.hu/

https://www.facebook.com/artoflife.szalon/

 A Szépségcsomag (6 óra) kedvezményes, bevezető ára: 39.900 Ft

Természetesen érdeklődni és jelentkezni nálam is lehet itt, a honlapon található elérhetőségeimen.

Author Info

Pirityi Éva

No Comments

Comments are closed.