Szín-és stílustanácsadó képzés

A MOD’ART INTERNATIONAL HUNGARY (első hazai, francia divatiskola) és az EGYÉN SZÍNEI SZÍNSTÚDIÓ – PIRITYI ÉVA közös tanfolyama. 

Tudományosan megalapozott, biztos tudást adó, professzionális képzés.

A tanfolyamot én szervezem és vezetem, 30 éves színelmélet oktatói tapasztalattal, valamint a divatszakma szinte minden területére kiterjedő több évtizedes gyakorlattal.

A 2020. őszi képzések kezdési időpontjai:

2020. szeptember 26. szombat 

2020. szeptember 29. kedd 

Következő képzések kezdési időpontja: 2021. február

Mivel nagyon sok a jelentkező, ezért nem csak szombati napokon indítok Szín-és stílustanácsadó képzést, kedden napközben is.

Összesen 60 óra időtartamban tíz héten át szombatonként 9.30-tól 13.45-ig (+konzultáció + vizsganap) a Mod’Art tantermeiben. Valamint hétköznap, napközben 12.00-tól 16.15-ig (+konzultáció + vizsganap) szintén a Mod’Art tantermeiben.

Cím: 1132 Budapest Váci út 60.
Képzési díj: 190.500- Ft (tandíjfizetés időarányosan, két részletben).

A hallgatók sikeres vizsga után a Mod’Art International Hungary és az Egyén Színei Színstúdió oklevelét kapják.

Kinek ajánlott a képzés?Végh Katát tesztelem

Lehet, hogy Ön sikeres ruhatervező, ékszerkészítő, ruházati cégvezető,  üzlettulajdonos, profi fodrász, sminkes, műkörmös vagy lakberendező, mégsem biztos abban, hogy milyen színeket ajánljon a vendégeinek, vásárlóinak? Kitűnő szakmai tudását kiegészítheti a színek világának megismerésével, helyes alkalmazásával.

Az is lehetséges, hogy Ön váltani szeretne, netán jelenlegi munkáját nem találja elég érdekesnek. Fejlett szépérzékkel rendelkezik és mindig is az volt a vágya, hogy  a divattal, színekkel, stílussal kapcsolatos foglalkozása legyen. Ha hasonló gondolatok foglalkoztatják, segítek Önnek!

Nem utolsó sorban, saját szórakoztatására is elvégezheti a tanfolyamot.

Ajánlom a képzést mindenkinek, aki egy kis színt szeretne vinni az életébe!

A Szín-és stílustanácsadó képzésen elsajátíthatja a tudást, aminek segítségével – amellett, hogy tisztában lesz avval, hogy önnek mely színek és milyen stílus áll a legjobban – másoknak is tud majd hasznos tanácsot adni.

Persze, a tanfolyam sikeres elvégzése után még sokat kell gyakorolnia, hogy ne tévedjen a színtípusok meghatározását illetően!

Abigél színei 1

A természet a legjobb tervező. Bőrünk, szemünk, hajunk színe tökéletes összhangban van. Öltözékünk, arckikészítésünk színeit úgy kell megválasztanunk, hogy harmonizáljon saját színeinkkel.

A tanfolyam résztvevői képesek lesznek meghatározni, hogy milyen színtípusba tartozik valaki. Tanácsot adnak az öltözék és a kiegészítők színeire vonatkozóan. Segítenek, az alkati sajátosságokat is figyelembe véve a ruhatár kialakításában. Meghatározzák a legelőnyösebb sminkszíneket, valamint a hajfestés színét. A divattrendek ismeretében képesek lesznek eldönteni, hogy az egyes színtípusoknak melyek a legmegfelelőbb szín-összeállítások, anyagkarakterek és öltözködési stílus. A képzés során megszerezhető ismeretek hasznosak lehetnek a divatszakma bármely területén dolgozóknak, valamint mindenkinek, akinek a munkája során szüksége van arra, hogy mindent megtudjon a színek hatásáról.

A képzésen elsajátítható tananyag:

Ági Juditot teszteliSzíntani alapismeretek, színtípusok, a színteszt alapjai. Színek színezetének, világosságának és telítettségének felismerése.Tesztelés, színtípusok meghatározása.

Típusok öltözékének színei, anyagai, stílusa. A kiegészítők színei. Az alapruhatár megtervezése a 12 típusnál. Különböző testalkatok, szabásvonalak, anyagkarakterek, mintázatok. A rossz testarányok korrigálása. Divattrendek, a divatszínek használata az egyén színeinek figyelembe vételével. Az üzletek kínálata és a színtípusok.

Hajfestés és sminkszínek. Az egyén színei és a smink. Az arcformához és a színtípushoz illő smink meghatározása. Arcforma, frizurakialakítás.

Záró feladat: a 12 színtípus színtablójának elkészítése.

Tanítványaim köszönő sorai:

A következő alkalommal induló szín- és stílustanácsadói tanfolyamra szeretnék jelentkezni. A Central Médiaakadémia stylist képzésén vettem részt decemberben, ott már találkoztunk és nagyon megtetszett a színtanácsadás, azt a foglalkozást élveztem a legjobban, teljesen lenyűgözött, hogy egy árnyalattal is milyen sokat tudunk változtatni a külsőnkön. Láttam, hogy a februárban indulóról már lemaradtam, de bízom benne, hogy a következő csoportba beférek. D. Marianna

Nagyon köszönök mindent, amit tanítottál, és amiben segítettél. Egy élmény volt tőled tanulni mind emberileg, mind szakmailag. Úgy érzem, mindent megkaptam tőled ahhoz, hogy hitelesen és pontosan tudjak majd másoknak segíteni, és soha, egy pillanatra sem éreztem azt, hogy valamit ne akarnál teljesen átadni nekünk. Pedig ez ebben a magyar szépségipari szférában elég jellemző. H. Ágnes

Köszönöm neked a sok segítséget, kedvességet és jókedvet a tanfolyam alatt! L.K. Edit

Úgy örülök, hogy eljöttem hozzád erre a képzésre, nagyon hálás vagyok a sok tudásért amit itt megszerezhettem, benned pedig egy igazán remek embert és tanárt ismerhettem meg.
Annyira jó látni, hogy ennyi szakmai tudással, évvel a hátad mögött még mindig ilyen szenvedéllyel végzed ezt a hivatást, remélem én is ilyen leszek. K. Kata

Ha rendelkezik majd a képzésen elsajátítható tudással, vendégei, vásárlói elégedettek lesznek, szívesen térnek vissza Önhöz.

színkör kirakásaSzakmai továbbképzések tartása divatcégeknél, szakiskolákban: felkérésre színtanácsadó képzést tartok ruházati, kozmetikai és  más cégeknél ahol elengedhetetlen a színek helyes alkalmazása, valamint szakiskolákban /stylist, divattervező, lakberendező, kozmetikus, fodrász, stb./is vállalom színtan oktatását. Ár megegyezés szerint.

Jelenleg a következő intézményekben oktatok:  MOD’ART INTERNATIONAL HUNGARY, Centrál Médiaakadémia.

Jelentkezés után küldöm a képzés tematikáját és a jelentkezési lapot.

Jelentkezés itt.