Oktatás más intézményekben

Szakmai továbbképzések – színelmélet témakörben – ruházati-, kozmetikai és más cégek részére, ahol elengedhetetlen a színek helyes alkalmazása

 

  • Továbbképzés ruházati cégvezetőknek, divattervezőknek, eladóknak – ajánlat ruházati cégeknek
Bella Mode előadás

A céltudatos vásárló, színben és fazonban a neki legjobban álló ruhadarabot keresi. A ruhatervezőknek kollekciójuk megtervezésénél tisztában kell lenni avval, hogy az egyes színtípusoknak mely színek állnak jól. Emellett tudniuk kell, melyek azok a színek, amelyek sok embernek jól állnak és melyek azok, amelyek szinte senkinek. A kereskedelmi cégeknek úgy kell összeállítani a kínálatukat, hogy minden színtípusnak tudjanak ajánlani megfelelő színű öltözéket. Ebben szeretnék segíteni.

 

  • Továbbképzés fodrászoknak – ajánlat fodrászati cégeknek

Egy fodrásznak, ha elégedett vendégkört szeretne, tisztában kell lennie avval, hogy a bőrszín és a szemszín által meghatározható, hogy valakinek az eredeti hajszínén kívül, mely színek állnak még jól. Különösen nagy a felelőssége a fodrászoknak, hiszen egy rosszul megválasztott hajszín, nagymértékben ronthatja a megjelenést. Sajnos elég gyakran emiatt nem érzik jól magukat a hölgyek a bőrükben. Nem tudják meghatározni, hogy mi a bajuk, de érzik, hogy valami nincs rendben. Ráadásul elkezdenek a hajszínükhöz öltözködni, ami által megjelenésük még kedvezőtlenebb lesz. A már képzett fodrászok tökéletessé tehetik a hajszínekről és a hajfestésről eddig megszerzett tudásukat a képzésen való részvétel során.

A L’Oréal világelső a szépségápolásban, a cég számára fontos a kiválóságra törekvés, a fogyasztóinak a legjobbat szeretnék nyújtani. Büszke vagyok, hogy több alkalommal oktathattam a cég fodrászait.

  • Továbbképzés sminkeseknek – ajánlat kozmetikai cégeknek

Sminkeseknek is nélkülözhetetlen az a tudás, amit a színtanácsadás oktatás során megszerezhetnek. Sokan azt hiszik, hogy csak a kiváló technikai tudás a lényeges és a színeknek nem tulajdonítanak kellő fontosságot. Sajnos még a profi sminkesek is tévedhetnek. A képzés keretében elsajátíthatják azt a tudást, amely által biztos kézzel választják majd ki a vendéghez legjobban illő színeket. Ez nagyfokú biztonságot ad a későbbiekben. Soha nem fognak tévedni abban, hogy milyen sminkszíneket ajánljanak!

A L’Oréalnál nem csak a fodrászokat oktattam, hanem a cég vezető sminkeseinek is tartottam színtanácsadó képzést.

 Oktatás a L'Oréalnál

  • Szakiskolai képzés keretében színtan oktatás – ajánlat oktatási intézmények részére (stylist, divattervező, lakberendező, kozmetikus, fodrász, virágkötő, stb. képzések)

Tapasztalatom alapján a szakiskolákban elméleti szinten foglalkoznak ugyan a színekkel, de konkrét, személyre szabott színelmélet oktatás nincs. Stylistoknak, divattervezőknek, lakberendezőknek, kozmetikusoknak, fodrászoknak, virágkötőknek, vagyis minden olyan szakembernek, ahol egy adott személynek ajánlanak színeket, nélkülözhetetlen ez a tudás. Óraadó tanárként vállalok minden olyan képzési intézményben színelmélet oktatást, ahol fontos az egyénhez illő színek ismerete.

Oktatás díjazása megegyezés szerint.

Telefon: +36 20 350 9254 Email: eva.pirityi@gmal.com

Felveheti velem a kapcsolatot itt.