A színválasztás jelentősége sportkiegészítőkhöz, a designer védősapka

A színválasztás jelentősége sportkiegészítőkhöz, a designer védősapka

Színtanácsadás során jellemzően hétköznapi-és munkahelyi viselethez, valamint alkalmi ruhákhoz adok tanácsokat. Eddig nem helyeztem túl nagy hangsúlyt a sportruházatra. Természetesnek tartottam, hogy ha valaki ismeri a hozzá leginkább illő színeket, akkor azt a sportöltözékeknél is figyelembe veszi. Egyértelmű, hogy az öltözék kiegészítők színe is rendkívül fontos. Főleg arra kell nagyon figyelnünk, hogy arcunk közelében milyen színeket használunk. Mindig adok ajánlatot a sapkák, sálak, kalapok színére vonatkozóan. Mégis meglepett, amikor rátaláltam a designer védősapkára, hogy egy elsősorban védelmet szolgáló terméknél milyen nagy a színválaszték. Ha valaki megtalálja a hozzá igazán illő kiegészítőt, akkor magabiztosabban, szívesebben viseli, sőt többet is használja, többet is sportol és egészségesebben él.

Gondoltátok volna?

A jó színválasztással egészségesebben lehet élni?

A városi közlekedésben kerékpárral gyakran gyorsabban célhoz ér az ember, mintha autóban ülne. Viszont, azt is tudjuk, hogy nem veszélytelen a biciklizés. A profi kerékpárosok nem szégyellik felvenni a védősisakot, azonban sok biciklis úgy gondolja, hogy a sisak kényelmetlen vagy nem elég divatos, nem illik a viselt öltözékéhez. Most viszont itt van ez a különleges, merőben új termék, a biciklis védősapka, divatos színekben és fazonokban, beépített védőbetétekkel, melyek védik a fejet a horzsolásoktól, ütésektől.

Ami igazán fantasztikus az az, hogy a különböző fazonú designer védősapkák tervezésénél mennyire tudatosan választották ki a színeket. Biztos vagyok benne, hogy egy színtanácsadó áll a háttérben, mert itt minden típushoz lehet hozzá illó színű védősapkát találni.

 

Az ősz típusnak jól álló színek:

 

Harris Brown
Chessy Red KidsJackson Green

 

A trendi  szürkésbarna, narancsvörös,vagy borsó zöld színű, őszi-téli védősapkák a biciklizésen kívül kiváló védelmet nyújtanak korcsolyázásnál, snowboardozásnál, szánkózásnál is.
Lenny Curry
RibCap_Dok-66

 

 

 

 

 

 

 

Ez a meleg, kötött védősapka curry színben, akár túrázáshoz is felvehető.

 

Tavasz típushoz illő színek:

 

Baseball cap pet-front-roze DSCN8534

 

A barackrózsaszín baseball sapka amellett, hogy védelmet nyújt, különösen divatossá teszi a megjelenést.

 

ribcap-jackson-mtze-mit-protektoren--high-tech-faltbar-waschbar-atmungsaktiv-merino--protect-your-style--eribcap-your-head- ribcap_chessy_kids_01

 

A vidám, élénk színű, gyermek védősapkák csak méretükben különböznek a felnőtt modellektől. Főleg tavasz típusú gyerekeknek áll jól az erőteljes sárgászöld és a korall szín. A sapka kiváló védelmet nyújt gördeszkázásnál, görkorcsolyázásnál, de akár a játszótéren is.

 

Nyár típusok színei:

 

DSCN8784
DSCN8469

 

 

 

 

 

 

 

 

A melegebb napokra szánt baseball sapkák – amellett, hogy könnyebbek – védelmet is biztosítanak. A nyár típus egyik legjellemzőbb színe a világoskék, de ezt a színt a tél típus is felveheti. A sötétkék illik a nyár típushoz, de a többi színtípusnak sem áll rosszul.

 

Lenny 15_BenjiLenny 16_Benji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bordó, téli, kötött védősapka a nyár típuson kívül a tél típusnak is jól áll.

 

Chessy Pink Kids                 ribcap_hardy_rose

 

A babarózsaszín is a nyár típus színe. Az első sapka a téli, a második pedig a nyári változat. A nyári modell könnyebb és több szellőzést nyújt, de ugyanolyan védelmet biztosít viselője számára.

 

A tél típushoz illő színek:

 

ribcap_iggy_red-marine-2 Björk Teddy Cotton  Jackson Marine

 

 

 

 

 

A tél típusnak jól áll – az akár mindennapos használatra is kiváló – divatos kék-piros színkombinációjú kötött sapka, a fehér teddy sapka és a sötétkék színű védősapka.

 

Schilf 4 2015-09-16 19.47.53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első képen – az egyébként igen ritka – szőke hajú, tél típus jól mutat tetőtől talpig feketében. A második képen látható, hogy a sötét bőrhöz és az ezüstös szakállhoz milyen jól illik az élénk kék szín.

A designer védősapkáknál – az összecsukhatóságon kívül – nagyon tetszik, hogy a divattrendeket és divatszíneket figyelembe véve többféle fazonban, méretben és színben készülnek.  Persze használatuknál emellett lényeges szempont az, hogy a beépített védőbetétek védik a fejet a horzsolásoktól, ütésektől. A kerékpáros sapka akár mindennapi viseletként is bárhol használható.

 

Fotók: www.3mgdesignstore.com

 

Author Info

Pirityi Éva

No Comments

Comments are closed.