Előadás tartása, munkatársak színtesztje – Ajánlat cégek, klubok részére

  • Előadás tartása a színek szerepének kiemelésével – színteszt bemutatása a gyakorlatban 

Az egyéniség stílust teremt! Alakítsa ki saját stílusát!

Érdeklődést felkeltő, a színek szerepét kiemelő előadás tartása, bármilyen létszámú közönség részére: a színek szerepe az öltözködésben, “Divat – Stílus – Személyiség” címmel.

Az előadástBella Mode előadás követően néhány résztvevőn bemutatom, hogy milyen hatású, ha rossz, illetve, ha jó színt viselünk. A hideg színek beszürkítik a meleg színtípusok arcát, a meleg színek pedig besárgítják a hideg típusok bőrszínét.

 

Bemutató a Bella Mode törzsvásárlói részére

  • Ajánlat cégvezetőknek – ajándékozza meg alkalmazottait  személyre szabott szín-és stílustanácsadással

Aki megtalálja színeit, megtalálja önmagát!

Az önbizalom   növeléséhez nagy segítséget nyújthat a személyre szabott szín-és stílustanácsadás.  Nem elég a szakértelem, nagyon fontos az, hogyan adjuk elő elképzeléseinket. A harmonikus megjelenés, a bizalmat sugárzó külső jó benyomást tehet az üzleti partnerekre. Különösen hasznos lehet a szín-és stílustanácsadás olyan cégek dolgozói részére, ahol az ügyfelekkel való kapcsolattartás miatt fontos a kifogástalan külső. Ebben szeretnék segítséget nyújtani a cégek vezetőinek és munkatársainak.

Több vezető cég már igényelte vezetői és dolgozói részére ezt az általam nyújtott szolgáltatást. Néhány cég ezek közül, a teljesség igénye nélkül: Generali Providencia, Egis Gyógyszergyár Rt., L’Oréal Magyarország, AUCHAN, Magyar Posta, AEGON, UNIQA Biztosító Zrt., stb.

  • Ajánlat a politikai-, gazdasági,- és társadalmi élet szereplőinek, professzionális tanácsadás a sikeres üzleti megjelenés érdekében

Kapu a siker felé!

Bizonyára már Önnek is feltűnt, hogy vannak olyan emberek, akik könnyedén elérik azt, ami másoknak nagy nehézséget okoz. Azok, akik komoly politikai, társadalmi vagy gazdasági funkciót töltenek be általában magabiztosabbak, céltudatosabbak. Még sikeresebbek lehetnének akkor, ha spontán adottságaik mellett ismernék a tudatos, ízléses, alkalomhoz illő megjelenés fortélyait. Ha még jobban ügyelnének öltözködésükre, a kiegészítőkre / táska, öv, cipő, ékszer, szemüveg, stb./, hajviseletükre, hölgyek esetében a sminkre, férfiaknál, pedig a szakáll vagy a bajusz fazonjára, akkor még megnyerőbbek, bizalmat keltőbbek lehetnének.

Természetesen az ilyen jellegű tanácsadásokat a jövőben is a legnagyobb diszkrécióval kezelem.

 

  • Ajánlat üzleti típusú rendezvények, céges bulik „színesebbé” tételére 
győri férfi tesztelése

“Korhatártalanul” program Győrben

Érdekesebbé, maradandó élménnyé válhat a rendezvény, ha a munkatársak a már megszokott grafológus, esetleg jósnő helyett, ténylegesen a mindennapi életben hasznosítható szolgáltatást kaphatnak. Legyen szó akár egy tudományos kongresszusról, konferenciáról, vagy egy vidám, kötetlenebb jubileumi vagy évzáró buliról. A részt vevők megtudhatják, mely öltözékszínek illenek bőrük, szemük, hajuk színéhez a legjobban. Megismerhetik mely stílus a legmegfelelőbb számukra, valamint azt is, hogy milyen színű sminket és hajszínt válasszanak.

Tapasztalatom alapján, ilyenkor nem csak a hölgyek, hanem a férfi munkatársak is igénylik a színtesztet.

Sőt, a férfiakat a színtanácsadás színtanilag megalapozott, tudományos oldala is érdekli. Még ha eddig nem is hittek abban, hogy a színeknek milyen fontos szerepe van az öltözködésben, meglepődnek, hogy egy-egy jól kiválasztott szín mennyivel fiatalosabbá, vidámabbá teheti a külsejüket.

Köszönő levél:

Még egyszer szeretnénk megköszönni a stílus-tanácsadást. Engem is meglepett mennyire tetszett a fiúknak az előadás és a személyre szabott tanácsadás! S. György

Látványos lesz a változás, a munkatársak kifogástalan megjelenése mindenkinek fel fog tűnni!

  • Ajánlat klubok, baráti társaságok részére

Szívesen tartok előadást, valamint szín-és stílustanácsadást klubokban, a társkeresőtől a nyugdíjas klubig. Vállalom tanácsadás tartását kisebb baráti társaságok részére is.

 

Korhatártalanul 212 okt. 4.

Gyula “Korhatártalanul” program

Köszönő levél:

Köszönöm szépen azt a nyitottságot, amivel hozzánk viszonyultál, „színt hoztál az életünkbe”. Sokat tanultunk Tőled! Örülök, hogy részese lehettem a vasárnapi konzultációnak. D. Sz. Gabriella

Tájékoztató jellegű árak:

Előadás és tanácsadás ára, létszámtól és helyszíntől függően, megegyezés szerint.

Tanácsadás után személyre szabott színkártya is igényelhető, melynek ára: 5.000 Ft/fő.

Telefon: +36 20 350 9254 Email: eva.pirityi@gmal.com