Egyénre szóló szín-és stílustanácsadás személyre szabott, textilből készült színkártyával, amit mindig magaddal vihetsz, hogy ne tévedj a színválasztásnál

Jól szeretnél kinézni nyáron? A nyár az ismerkedések, nyaralások, fesztiválok időszaka. Szeretnéd a legvonzóbb énedet mutatni? A színtanácsadás a legjobb választás.

Mivel lezárultak az általam vezetett, tavaszi szín-és stílustanácsadó képzések, így most, nyáron, több időm van egyéni szín-és stílustanácsadást tartani. Várom a jelentkezésed! Hívd el barátnődet, édesanyádat vagy barátodat is, mert így kedvezményes áron vehettek részt a tanácsadáson!

“Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.”

(Giorgio Armani)

Egyénre szóló szín-és stílustanácsadás, saját tervezésű, textilből készült, személyre szóló színkártyával: 60.000 Ft (2 óra /fő).

Ajándékba is adhatod a színtanácsadást! Kérésre ajándékkártyát  küldök. Utána természetesen a megajándékozott hölggyel vagy úrral egyeztetem a tanácsadás időpontját.

Díjkedvezmény: mint már jeleztem, amennyiben ketten (barátnők, testvérek, házastársak, anya – lánya, apa-fia (már erre is volt példa), stb.) szeretnétek igénybe venni a szín-és stílustanácsadást, kettőtök részére díjkedvezmény jár!

A tanácsadás ára 2 fő részére: 90.000 Ft/2 fő/3 óra

3 fős baráti társaság részére a tanácsadás ára: 120.000 Ft/3 fő/4 óra

A szín-és stílustanácsadást budai stúdiómban tartom: Keve Ökoház 1115 Budapest Keveháza u. 1-3.

Ugye nem gondolod azt, hogy mindenkinek minden szín jól áll?

Végre kielégítheted a kíváncsiságod, felfedezheted saját színeidet! A világhírű színésznők és színészek féltve őrzött titkai ma már számodra is elérhetőek! Megoldjuk együtt az öltözködéssel kapcsolatos problémáidat.

Kis odafigyeléssel még pénzt is spórolhatsz, ha nem vásárolsz össze-vissza mindent.

Amennyiben bizonytalan vagy a színeidet és stílusodat illetően, akkor számodra a megoldás a szín-és stílustanácsadás. Környezeted értékelni fogja természetes szépséged. Érvényre juttathatod személyiséged pozitív jegyeit a megfelelő színek használatával.

A színanalízis segítségével látni fogod, hogy mely színek illenek bőröd, szemed, Mónika színei 1hajad színéhez a legjobban. Megbeszéljük, hogy milyen stílus a legmegfelelőbb számodra, valamint azt is, hogy milyen színű sminket és hajszínt előnyös választanod. Az egyéni szín-és stílustanácsadás egy életre szól, a személyre szabott színkártya mindig Nálad lehet! Tudtad, hogy a megjelenésünk, öltözködésünk, sminkünk, frizuránk, vagyis a rólunk alkotott első benyomás jobban számít, mint az, hogy valójában mit mondunk? Tudod, hogy mely színek a legelőnyösebbek számodra? A hajszíneden változtatnál, de nem tudod, hogyan? Hajlamos vagy elveszni a boltok kínálatában és nem találod az egyéni stílusod? Gyönyörűen sminkelt nőket látsz a környezetedben, de amikor ugyanazokkal a színekkel sminkeled ki magad, úgy látod, hogy az Neked túl feltűnő, vagy éppen semmitmondó?

Öt egyszerű lépés a jó megjelenéshez, hogy megnyerő legyen a külsőd. Amennyiben arra vágysz, elérheted, hogy a középpontban legyél!

  1. Fedezd fel, mely színek a legelőnyösebbek a számodra!
  2. Találj rá a bőröd-, szemed-, hajad színével harmonizáló sminkszínekre!
  3. Magadtól fogsz rájönni, hogy milyen hajszínek közül válogathatsz!
  4. Ismerd fel alkati sajátosságaidat, próbáld meg, az ideálistól esetleg eltérő testarányaidat korrigálni!
  5. Együtt megoldjuk az öltözködéssel kapcsolatos problémáidat, rátalálhatsz  a számodra legmegfelelőbb stílusra!

A szín- és stílustanácsadás menete:

Mónika színei 2Rövid beszélgetés során kiderítem, hogy mely színek, illetve milyen stílusú öltözékek tetszenek Neked. Ebből leszűröm, hogy azokat a színeket szereted-e, amik a legelőnyösebbek, vagy esetleg valamilyen szinten, meg kell próbálnom meggyőzni Téged, hogy változtass az eddig viselt színeken, öltözködési stíluson, sminken, hajszínen. Megbeszéljük azt is, hogy különböző alkalmakra: munkahelyen, szabadidő eltöltésekor, különleges alkalmakkor mely öltözékek a legmegfelelőbbek.

Mivel a legtöbben arra kíváncsiak, hogy a hivatali öltözékük milyen legyen, ezért a blúz, illetve az ing színekkel szoktam kezdeni a színelemzést. Megnézzük, hogy a fehér árnyalatok közül, számodra, melyik árnyalat a legelőnyösebb. Utána a kosztüm, illetve az öltönyszíneket nézzük végig. Ennek alapján javaslatot teszek a hivatali öltözék színére. A piros árnyalatok segítségével – a legmegfelelőbb öltözékszíneken kívül – arra is rá fogsz jönni, hogy milyen színű legyen az arcpirosítód vagy a rúzsod. Ilyenkor fel is teszem a megfelelő árnyalatú rúzst és arcpirosítót. A jól álló színek alapján a legmegfelelőbb hajszín-árnyalat is kiválasztható.  Javaslatot teszek a legelőnyösebb frizurára is az arcformádnak megfelelően. Ezután következik a többi szín, színtípusoknak megfelelő árnyalatainak az összehasonlítása. A meleg színtípusok bőre beszürkül, elsápad, kifehéredik a hideg színektől, a hideg színtípusoké pedig besárgul a meleg színektől. Amennyiben valaki jó színeket használ, szemszíne felélénkül, arca derűssé, egészségessé válik. A hideg típus arca nem sápad el a hideg színektől, hanem élettel telivé válik. A meleg típus bőre – bár hatásában lehet, hogy érzésre sárgásabb lesz – de ez neki egészséges színt ad. Fontos az ékszer színének kiválasztása: az ezüst a hideg típusoknak, az arany a meleg színtípusoknak áll jól. Gyakran látok a neten olyan színkártyákat, melyeken az aranyat és az ezüstöt is ajánlják. Az ilyen színkártya teljesen használhatatlan.

A színanalízis eredményeként egy textilből készült színkártyát kapsz, melyet a vásárlásaid alkalmával magaddal vihetsz. Elmagyarázom a színkártya használatát. Azt, hogy mely színek a legfontosabbak, mit viselj az arcod közelében, mit mivel kombinálhatsz, melyik szín lehet csak kiegészítő, melyiket viselheted nagy felületen, stb. Ezután megnézzük az alkati sajátosságaidat, elmondom, hogyan korrigálhatod az esetleges hiányosságokat és hogyan emelheted ki az előnyös alkati adottságaidat.

Kéréseim a tanácsadással kapcsolatban: kérem, hogy a tanácsadásra lehetőleg smink nélkül gyere. Hozd magaddal a sminkjeidet és néhány ruhádat, olyat, amit nagyon szeretsz és olyat is, ami bár divatos, de mégsem hordod.

Tanácsadáson részt vettek köszönő levele:

Nagyon szépen köszönök mindent.  A. Dániel

Nagyon élveztem a mai napot, megerősített az eddigi színválasztásaimban. Köszönöm a sok olvasnivalót, egészen biztosan hasznát fogom venni.
Az meg különösen jól hangzik, hogy olyan a típusom, mint Marilynnek, még ha csak színtípus is! K. Bea
 
Nagyon köszönöm az anyagokat, egy időre lesz anyagom tanulni, inspirálódni valóban. Tegnapi nap valódi élmény volt, köszönöm szépen azt is még egyszer. A képzésnél inkább a szomati nap lenne jobb nekem. Szép napot és szeptemberig is a legjobbakat kívánom!  Sz. Andi

Szerencsésnek érzem magam, hogy végre eljutottam Hozzád. A találkozásunk utáni napon – azaz tegnap – el is kezdtem kiválogatni a hozzám nem illő színeket a ruhatáramból. Meglepődtem, mert keveset találtam, az elmúlt években szépen ellavíroztam a kék, fekete és fehér színek hármasával, itt- ott megtörve ezt az állandóságot egy- egy vadabb pirossal vagy jeges kékkel és rózsaszínnel. Úgy érzem, mintha bujkáltam volna. Amit Te megmutattál, nemcsak a hozzám illő színek, hanem az a dinamizmus és erő, amit kihoznak belőlem, amikor ezeket viselem. Olyan, mintha kaptam volna egy lehetőséget a teljesebb életre. Többé nem akarok bujkálni, élvezni akarom a színeimet. Köszönöm az új látást, a kedvességed és a hihetetlen szép pinterest- válogatást is! Minden anyagot hasznosítani fogok idővel. A diplomamunkádat egyszer már olvastam, de újraolvasom, mert most már tudom, mi szól nekem belőle. Olyan, mintha egy mély álomból ébredtem volna fel. Fantasztikus! Cs. Judit

Valóban nagyon meglepett az eredmény, és még szoktatnom kell magam hozzá. Mentségemre szóljon, hogy a tanítványaid között is volt, aki mesélte, hogy “meggyászolta” az elvesztett színeit… Mindenesetre bejelentkeztem már fodrászhoz hajfestésre. Bízom benne, hogy az első pozitív visszajelzések átlendítenek majd a holtponton, és a veszteség helyett a nyereségre tudok majd koncentrálni. Nagyon köszönöm, hogy új perspektívát nyitottál előttem, hálás vagyok érte! Küldök majd képet az új frizurámról. H. Krisztina

Nagyon köszönöm a tanácsadást és az általad küldött anyagokat is! A tanácsadás után mikor kislányom meglátta a színeket, azt mondta, hogy nagyon szépek és biztosan jól fognak állni.  A vörös hajszín javaslatodat is jól fogadták itthon, én még kicsit izgulok miatta. D. Andrea

Nagyon köszönöm az e-mailt. Végignéztem, olvastam minden cikket. Köszönöm az ötleteket. Hazamentem, megnéztem a ruhatáramat a színminta alapján. Olyan nagy baj nincs, viszonylag kevés ruhadarab, ami kilóg a sorból. Az erős színek, főleg a piros és lila árnyalatok viszont teljesen hiányoznak. Kék, szürke, fehér, fekete a domináns a szekrényemben. De a legközelebbi ruhabeszerzésnél, a Tőled kapott információk alapján szerintem más szemmel nézem meg a színeket. A tanácsadáshoz visszacsatolva csak annyit, hogy utána olyan felszabadultnak éreztem magam. Mintha egy mázsás súlyt vettél volna le a vállamról, azzal, hogy van oka, hogy miért vonzódtam a nehezebb sötét színekhez. Nagyon köszönöm! Cs. Mariann

Köszönjük a szuper tanácsadást, nagyon jól éreztük magunkat! Ajánlani fogunk másnak is, nagyon nagy a szaktudásod! Elképesztő, hogy szinte első ránézésre tudtad, melyik csoportba tartozunk! Köszönjük! M. Krisztina

Nagyon köszönjük a szakszerű, alapos, érdekes és kedves foglalkozást! Sokat tanultunk belőle és az átküldött anyag is segíteni fog az odafigyelésbenHálás köszönettel: dr. K. Mónika
 
Nagyon köszönök mindent! A férjem megjegyezte, hogy csodálatosan áll az “új” sminkem (az általad mutatott rúzst, és barackos pirosítót használok), és hogy nagyon-nagyon jól állnak az új színek (a Hádában 6000 forintból vettem 10 ruhadarabot, mindet a színeimből, fazonban arra figyelve, amit te mondtál). Még sok munkám van, de máris sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Köszönöm! L.N. Noémi
 
 
A találkozónk óta, egyre rutinosabb vagyok a színek válogatásában még nálam van a kis-kártya, de már sokkal jobban van “szemem” a választáshoz. B. Zsófia
 
Nagyon szépen köszönjük az anyagokat, és a tanácsadást is, borzasztóan hasznos volt, ajánlani fogunk másoknak is! E. Boróka

Képzeld, voltam vásárolni múlt héten, és sokkal könnyebben és gyorsabban ment, hogy célirányosan mentem a színek között, és minden jól állt, amit bevittem a próbafülkébe. V. Anett

Igazából olyan jól ráéreztem a színekre, most érzem azt, hogy nem kell erőlködjek, bármi megtetszik, és ellenőrzöm a palettán, ott van. B. Andrea

Szia! Nagyon jók az anyagok amiket küldtél! Különösen a pinterest oldalad tetszik. A diplomamunkádat többször is elolvastam már! Úgyhogy köszönöm. K. Kriszta

Már egészen megbarátkoztam a színeimmel, sajnos a ruhatáramból elég sok mindent el kell felejtenem, úgyhogy az általad küldött alap-ruhatárnak is örültem. Nagyon érdekel most már az egész családom színtípusa (főként a férjemé), úgyhogy a közeljövőben szeretnék még egy alkalmat kérni tőled, esetleg az otthonunkban, ahol kicsit még elmélyülhetnék a színelemzésben. H. Judit

Nagyon élvezem a ruhatáram átalakítását. B. Anita

Ismerkedem a színekkel, és több olyan dolgot (pl. kis ékszerdoboz, notesz) összehasonlítottam a színkártyával, amit azért vettem meg, mert ránéztem, és azonnal megtetszett, “de szép” érzésem volt. És persze, hogy olyan színűek, amik a színkártyán vannak! Nagyon érdekes, örülök, hogy elmentem hozzád. T. Niki

Köszönöm a tegnap esti tanácsadást. Nagyon jó, hogy legalább ennyi évesen megtudom, hogy mi áll jól nekem. Ma vettem is hideg pirosítót, rózsaszínt, de itthonról már úgy mentem el, hogy kedvenc rózsaszín rúzsomat feltettem (hosszú idő óta már nem sminkelek). Meg is dicsértek, hogy milyen jól nézek ki !!! Jól is éreztem magam, már itthon is,  ahogy a tükörbe néztem a sminkelés után. Valóban kihat az ember közérzetére, hogy hogy néz ki, és ha jó színeket használ, biztosan jobb ránézni is az emberre. Szóval még egyszer köszönöm. M. E. Éva

Pirityi Éva telefon: +36 20 350 9254 Email: eva.pirityi@gmal.com