Ha kedd, akkor szín-és stílustanácsadó képzés!

Ha kedd, akkor szín-és stílustanácsadó képzés!

Október 1-én indul az Egyén Színei Színstúdió hivatalos tanúsítványt adó, keddi szín-és stílustanácsadó képzése. Erre, a keddi képzésre még lehet jelentkezni!

A címlap fotón a 2024. tavaszi keddi csoport résztvevői láthatók.

Az október 5-én kezdődő szombati képzésen már teljes a létszám. Amennyiben valaki esetleg visszamondja a képzésen való részvételt, csak akkor tudok felvenni a szombati napra több jelentkezőt.

2024. tavaszi szombati képzés résztvevői

Tavasszal – érdekes módon – a keddi képzésre jelentkeztek többen, a szombatonként tartott képzésre pedig kevesebben. Most éppen fordítva van. Várom a keddre jelentkezőket!

A keddi időpont úgy tűnik, megfelelőbb, mint a szombati, egyes vállalkozóknak, mert jobban meg tudják oldani a keddi távollétet. Kisgyermekes anyukáknak is jó az időpont, hiszen el tudják vinni a gyermeket a bölcsibe, az óvodába vagy az iskolába és érte is tudnak menni időben. Volt amikor vissza kellett utasítanom a keddi napra jelentkezőket, mert már betelt a létszám. 2022. tavaszán 10 hölgy végzett a keddi képzésen.

2022. tavaszi, keddi képzés résztvevői

A képzés során megszerezhető ismeretek hasznosak lehetnek a divatszakma bármely területén dolgozóknak, ruhatervezőknek, ékszer készítőknek, kereskedőknek, fodrászoknak, sminkeseknek, sőt még lakberendezőknek is. Megjegyzem, pszichológosok, trénerek, coachok és feng shui szakértő is elvégezte már a képzést.

Ha régóta gondolsz arra, hogy ez az a tudás, amivel kiegészítheted már meglévő ismereteidet, ne habozz! Ha szeretnél egy vidám csapatban kreatív, hasznos tudást szerezni, amivel megvalósíthatod önmagad és másoknak is tudsz segíteni, hogy rátaláljanak legszebb önmagukra, akkor jelentkezz!

Mutatok egy-két képet, amiből látható, milyen a hangulat a képzéseken.

Nyár típusok, vidám percek a 2024. tavaszi, keddi képzésen
A lányok egymást tesztelik
Rékát, Évi teszteli
Gabi az asztalon körbe forogva videózza a színkört.

Várom a jelentkezésed!

Author Info

Pirityi Éva

No Comments

Post a Comment