Ajándékutalvány, kedvezmény

Ajándékutalvány és kedvezmény több fő esetén

  • Ajándékutalvány vásárlása bárkinek, aki Önnek fontos.

Többé nem kell törnie a fejét a karácsonyi vagy születésnapi ajándékon! Ha szeretne meglepni valakit, ötletes, egy életre szólóan hasznos tanácsokat adó dologgal, akkor igényeljen részére szín-és stílustanácsadásra szóló ajándékutalványt! Természetesen nem csak hölgyeket, hanem férfi ismerőseit is megajándékozhatja személyére szóló színtanácsadással. A tapasztalat azt mutatja, hogy – még ha nem is gondolnánk – a férfiak is hiúak a megjelenésükre és gyakran még a nőknél is jobban vágynak arra, hogy valaki biztos tippeket adjon nekik az öltözködésükre vonatkozóan.

Családtagjait szeretné meglepni valami emlékezetes dologgal?  Parfüm, besodor, pulóver helyett ajándékozza meg őket szín-és stílustanácsadásra szóló ajándékutalvánnyal. A tanácsadás eredményeként személyre szóló színkártyát is kapnak, ami segíti majd őket a helyes színválasztásban.

Üzletfeleinek is ötletes újdonság a színtanácsadás! Partneri körének megajándékozása sem jelent többé gondot, naptár, bor vagy egyéb megszokott dolog helyett, ajándékozzon egyénre szóló színtanácsadást.

  • Ajándékozási lehetőség saját részre és még valaki(k)nek.

Amennyiben ketten (barátnők, testvérek, házastársak, anya – lánya, stb.) szeretnék igénybe venni a szín-és stílustanácsadást, kettőjük részére díjkedvezmény jár! Így a tanácsadás ára: 75.000 Ft/2 fő/3 óra

3 fős baráti társaság részére a tanácsadás ára: 100.000 Ft/3 fő/4 óra